Friday, April 8, 2011

2 Alam.


geram.

tahu tak geram? aku telah membazir hidup aku dalam masa satu jam setengah untuk menonton movie bertajuk '2 Alam'.

kononnya nak support local's products.

tapi serius hampeh. sedih. terkilan.


aku pelik. macam mana boleh Dr Rozmey letak target kutipan RM 40 Juta untuk cerita sampah macam tu.
terlalu banyak scene yang berulang.
tak banyak props yang diguna.
terlalu banyak scene kuning.
artis tak dikenali dan tak berbakat.

geram geram geram.

secara jujurnya aku isytiharkan cerita itu terlalu sampah untuk ditonton.

baik spend buat cerita pasal kesultanan melayu ke apa.

aishhhhh.

nasib baik amy search ada.

menyirap gua. ini bukan mengumpat. ini kritik.

8 comments:

aintch said...

sabar ye.

aintch said...
This comment has been removed by the author.
fadh ^_^ said...

ko ni, nak sapot local pon agak2 le.
tgok la antu k.limah ke, merongmahawangsa ke... ni x..
cite 2 alam ni, dgr name dr.rozmey pon da tau xsodap!
buang karan je =.=

W M Najib said...

aintch, ye sy tgh sabar ni. terima kasih igtkan. :)

fadh, HAHA. tergelak besar sedikit. kita orang muda mempunyai semangat mencuba yang tahu. so, aku pun cuba la. risikonya inilah. tak best. errr. takpe2. sat g aku tengok merongmhwgsa mse terdekat ini. huhu. insyaAllah

Cidak said...

nasib baik aku tak tengok

Hadi said...

aku nak tgk rambut dia pun geli,
boleh pulak ko tgk filem dia haha..
smpi hitler yg dah xde tu pun ngamuk tau x..
tu pecah punggung bukan pecah panggung...he he he

furqon said...

epic sgt cite tu..hahaah

W M Najib said...

cidak, lucky you!

hadi, eleh. bukan tu mcam rambut dulu ke? hehehe

furqon, sanggatt kotttt!