Wednesday, November 3, 2010

Revival The Islamic Spirits.



serius terasa macam nak pergi sangat.

cumanya dekat Toronto.

harap harap dekat Irbid nanti ada satu program macam ni.
paling kurang untuk orang PERMAI sendiri cukup lah.
insyaAllah

p/s: siapa nak support tambang pergi sana. aku okay je. ^_^

5 comments:

kopiah_alrazi said...

apalagi Najib,
anjurkanlah dekat jordan sana.
Rasenya kekuatan pemuda ramai kn..
Make some history k...:)

Raihana Nazri said...

Hari tu aku dgn nadhirah survey harga flight, accomodation and all..

At least 1000 JD in pocket..
Flight Jordan-Toronto/NY=800JD(two way)

kauthar09 said...

serius. ramai yg berkobar2 nak pergi. myb belum masa terbaik lg tahun ni..sapa yg berkemampuan tu, sila lah pergi, boleh kongsi bersama nanti...sangat semangat kot!

Intonasi said...

Aku nak gi!

Save from today la. 5/6 tahun kan banyakkkk boleh dapat tuu

Pastu jgn dilupakan private united ini. Huk huk

Intonasi said...

Aku sakit kepala kekaguman kot

Hamza Yusouf
Yusouf Islam
Tariq Ramadhan (cucu Hasan Al Banna, anak Syeikh Ramadhan Al Buti) pun ada!!

Masha Allah

Fund booosaaaar nih

Siyes nak gi. Plan ah, wat rehlah batch, mintak derma. Keh keh keh