Monday, September 6, 2010

Hari Jadi ke-19.


Assalamualaikum,

semalam before tidur. aku jenguk facebook. aku dapati sudah ada beberapa orang wish birthday untuk aku.

pagi tadi after solat subuh, aku jenguk facebook. aku dapati dah cecah seratus orang post something dekat wallpost aku wish birthday.

walaupun hanya melalui facebook. aku tetap terharu.

diam tak terkata.

walaupun ucapan masing masing agak cliche. aku tetap hargai kesudian setiap pihak untuk meluangkan masa bagi menjenguk page aku. kemudian post ucapan.

terima kasih korang!


12 tahun ( 2003)
*era bermulanya susutan tubuh badan ku.

seriously, wish korang semua dah mampu buat tersenyum seorangan macam dilamun cinta.

:)

3ala kulli hal, segala puji bagi Allah yang masih bagi aku peluang untuk bernafas dan terus menikmati nikmat kehidupan ini.

Semoga imanku dapat dipertingkatkan seiring dengan umur yang semakin menua.\
insyaAllah

sekian.

wasalam.


5 comments:

Kamal Abdullah said...

ni aku nok wish kat blog ming nih..

EPPY BUZZ DAY NAJIB DAUD!!
dah makin berusia dh ko skrg..ingat2la akhirat tuh

smoge hidupmu dberkati n drahmati Allah my fren

fadh ^_^ said...

owh.
ari ni besdey ang ka???
happy 19th birthday!!!
may u b blessed by Him.
ko da makin tue :)

hanna/fana said...

selamat hari jadi najib,
semoga terus istiqamah dalam keredaanNya~

Cidak said...

aku nak wish melalui semua medium yang ada..keh3

sanah helwah.

ana sayang enta

W M Najib said...

thnx kamal!

thx fadhh!

thx fathn!

thnx cidak!

amin yarabbal alamin