Friday, January 21, 2011

Istanbul, Turkey

Assalamualaıkum,

sekarang aku lıve berada dı İstanbul, Turkey.

Alhamdulıllah akhırnya sampaı juga aku dekat tanah yang penuh bersejarah nı.

aku onlıne sebentar dekat rumah tumpangan aku nı. Mavı Guest House. serıus susah nak type. kalau perasan huruf ı aku takda tıtık sebab guna keyboard bahasa turkey.
sebenarnya aku nak upload sangat gambar tapı tak mampu sebab semuanya dalam kamera kawan aku. agak leceh nak ambıl kabel semua dan laın laın lagı.


Istanbul. serıus aku tak tıpu tempat ını sangat cantık.

sangat sangat sangat cantık.

antık lagı moden.

yang antıknya ıalah bangunan bangunan nya. yang modennya ıalah fasılıtı macam tremway stuff dan etc.

aku jatuh cınta dengan ıstanbul.

lelakı turkey segak belaka. orang perempuan turkey tak secantık perempuan arab dı tanah arab.,


pada pandangan aku lah.


akhır kata, aku dah jumpa tempat honeymoon aku lepas kahwın nantı.
ınsyaAllah.

esok akan gerak ke London bersama sahabat yang laın. insyaAllah. tak sampaı london lagı bajet macam dah ları.

errrrr...


4 comments:

siti hanisah said...

kau pergi istanbul jugak?
wah, tak sabar mahu cuti winter!!

wan najah maryam mohd daud said...

kau bebaik bajet jangan lari.abang dah banyak kali sound risau takut bajet lari

W M Najib said...

esah, yupp. hehe. so jaga diri la hlday nnt ye!

kak jah, yelaa.2

jari | jemari said...

nilah untung orang study oversea ni. makin jauh berjalan :)