Saturday, March 13, 2010

Pengumuman.

Assalamualaikum,

Setelah lama saya menutup blog ni buat sementara waktu. Akhirnya saya decide untuk bukanya balik memandang ramai juga orang tanya pasal blog ni.

Jadi, kepada sesiapa yang merindui post saya. Diharapkan anda post kali ini dapat mengubat rindu anda itu. :P

Saya juga ingin membuat sedikit perubahan tentang blog ni. Jadi, saya malas nak cakap apa yang ingin saya buat perubahan tu. Anda boleh tengok sendiri apa yang berubah nanti!

Sekian.


Wan Muhammad Najib bin Mohd Daud
Mahasiswa Jordan University of Science and Technology,
Jurusan Pergigian,
Tahun 1.

2 comments:

helmy sudin said...

patutla aku bukak asek tak boleh je.ingatkan dah kat dunia lain.erk!?

whitewonder said...

Mmmm...rajin2 la post..
cerita la pasal mcm mana kat Jordan tu ya..